Gistelse Steenweg
519
8200
Sint-Andries
BE

€ 1.520

85m²

Terrain

102m²

Surface habitable

Contactez-nous

Deze instapklare delicatessen - voedingswinkel staat te huur met correcte en verantwoorde OVERNAME gezien familiale heroriëntering.

Zeer centraal gelegen aan "De Platse" van Sint-Andries in de onmiddellijke omgeving van tal van horecazaken, bakker, vrij beroepen, retailwinkels. De Gistelse Steenweg is daarbovenop een heel drukke invalsweg.

De inrichting is volledig nieuw van begin 2021 en bestaat uit de koeltoog, een zwevende koeltoog, zelfbediening koeltoog, diverse rekken, koelcel boven, koelcel affinage cel in de kelder, keuken incl vaatwasser en oven MyChef, diepvries vitrine en box, kassasysteem, twee snijmachines, diverse keukenmateriaal etc.
Overnameprijs te bespreken en gebaseerd op de inrichtingswerken.

Huurprijs dient verhoogd te worden met 21% btw.

Pand bestaat uit 102m² bruto verkoopsoppervlakte, 85m² netto met daarbij een kelder rechtstreeks bereikbaar vanuit de winkel van ongeveer 31m². Ook een garagebox in de residentie maakt deel uit van de huurprijs. Twee buitenparkeerplaatsen achteraan de winkel zijn ideaal voor het ontvangen van cliënteel.

Gemeenschappelijke vuilnisberging voorzien voor de handelszaken achteraan (eigen contract te onderschrijven mbt de afvalophaling). Ook 3 fietshaken zijn voorzien in het gebouw.
Eén afzonderlijk toilet voorzien op het gelijkvloers.

Handelspand is perfect om uit te baten als voedingswinkel doch frituur, vishandel of handelsactiviteiten die tussen 7h en 22h lawaai-en geurhinderlijk zijn bij de bewoners zijn niet toegelaten.

Onroerende voorheffing en voorschot syndickosten ten laste van de huurder.

Pand is onmiddellijk beschikbaar.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of een bezoek op 0478/34.19.20 of virginie@vanackerknokke.be

En savoir plus
Référence TH614
Année de construction 2021
Ville Sint-Andries
Type Commerce
Terrain 85m²
Surface habitable 102m²
Libre le Immédiatement
Prix € 1.520