Kursaalstraat
31
8300
Knokke-Heist
BE

€ 575.000

204m²

Grondoppervlakte

204m²

Bewoonbare oppervlakte

Meer info of bezoek

Handelspand gelegen op de hoek in de Kursaalstraat op wandelafstand van de nieuwbouwsite Heldentoren https://heldentoren.eu/ naast tal van andere gekende maar ook nieuwe handelszaken. (neem zeker een kijkje op deze website om u een beter beeld van de omgeving te kunnen vormen. Dit project heeft Heist een enorme boost van energie gegeven al merken we nu al tijdens de ruwbouw)

De Kursaalstraat is een drukke handelsstraat die loopt van de Zeedijk tot aan het station van Heist.
Er zijn in de buurt nog tal van andere (ver)nieuwbouwprojecten aan de gang die verder zorgen voor een moderner en nog welvarender Heist.

Na 26 jaar uitbating wensen de uitbaters-eigenaars stilletjes te dromen om hun horizonten even te verruimen na al die tijd.
De verkoop van het pand kan echter pas doorgaan mits het vinden van een overnemer-huurder van de stock-handelsfonds, of iemand die bovenop de vraagprijs voor het onroerende goed ook de overnameprijs wenst te betalen. (stock te bespreken op moment van interesse zelf. De overnameprijs wordt vertrouwelijk meegedeeld)

Aankoop is mogelijk onder aankoop-verkoopbelofte om ondertussen te zoeken naar een geschikte overnemer-huurder.
Tot die tijd doen de uitbaters gewoon naarstig verder zoals al altijd, en zullen ze hun klanten met dezelfde vriendelijkheid blijven bedienen.

Aircotoestellen aanwezig in het pand die nog aangesloten dienen te worden. Gasvoorziening in het gebouw aanwezig maar nog niet doorgetrokken naar het handelsgelijkvloers.

Verkoopsruimte van 204m² inclusief een kleine handige keuken, en toiletruimte.
Recent gebouw dus lage kosten in de nabije toekomst.

Façadebreedte van 12 meter.
Twee ingangen! Eén op de hoek en één in de midden van het pand (elektronisch schuifraam)

Twee shop&go parkeerplaatsen voor de deur! Hele goede troef voor elke soort uitbating in het pand!

Zijn uitdrukkelijk verboden: beenhouwer, viswinkel, dierenwinkel, frituur, handel die onwelriekende geuren verspreidt, danciing, lunapark, muziekwinkel, elke handel die lawaaihinder veroorzaakt, begrafenisonderneming
Zijn uitdrukkelijk toegelaten: handel in luxe-artikelen zoals kleding, juwelen, boeken, kranten, traiteur in fijne vlees-en viswaren, parfumerie, tabak, wijn, paramedische artikelen. Juwelierszaak, burelen,
tearoom, taverne, brasserie, restaurant en luxe-traiteurdienst voor zover die geen overdreven lawaai veroorzaken, geen dansgelegenheid en voor zover ze beschikken over een adequate afzuiginstallatie.

De winkels dienen NIET bij te dragen in volgende kosten: inkom, inkomhallen, lift, trappen en trappenhall, kelderverdieping zowel wat betreft onderhoud, herstelling of vervanging

Voor meer inlichtingen of een bezoek virginie@vanackerknokke.be 0478/34.19.20


Lees meer
Referentie TK590
Plaats Knokke-Heist
Type Handelspand
Grondoppervlakte 204m²
Bewoonbare oppervlakte 204m²
Beschikbaar vanaf Bij akte
Prijs € 575.000