Credit

Wij zijn gespecialiseerd in woonkredieten voor particulieren en investeringskredieten voor ondernemingen, we verwelkomen u graag in ons AXA kantoor (ook Zoutelaan 14 Knokke) : 

 

Hypothecaire lening voor uw droomhuis 

Wij sluiten samen met u een hypothecair krediet op maat af, zonder u te overladen met veel formules en details. En daarbij zoeken we natuurlijk naar de voordeligste oplossing :

Flexibel: vaste of variabele rentevoet
+ Extra flexibel: vaste of dalende maandlasten
+ Fiscaal voordeel
+ ​Looptijd tot 30 jaar

Wij bieden zeer interessante tarieven voor (investerings)kredieten voor vrije beroepen (dokters, advocaten, notarissen ... ). Uiteraard kunnen zowel particulieren als zelfstandigen bij ons terecht voor een woonlening / woonkrediet. 

simulatie AXA woonkredietsimulatie AXA renovatielening

Het aangaan van een hypothecair krediet voor een woning vergt meer dan alleen even kijken naar de voordeligste rentevoet.
Verschillende factoren ( budget, inkomsten, lasten, bijkomende kosten, vrijheid, ...) zullen de keuze beïnvloeden. Het is aangewezen om al deze aspecten te evalueren die de persoonlijke levensloop kunnen en zullen beïnvloeden.
Daarnaast is er nog de fiscale optimalisatie voor de lening van uw woning: Aan welke voorwaarden moet men voldoen opdat deze lening recht geeft op de aftrek ?

Erkenning FSMA 44294 A B. Let op, geld lenen kost ook geld. Aanbod onder voorwaarden

 

Schuldsaldoverzekering : Overlijdensverzekering bij uw hypothecair krediet 

Een overlijdensverzekering bij uw krediet U denkt na over de toekomst en wil dat uw naasten hun leven kunnen verder zetten, mocht u overlijden. Een schuldsaldoverzekering of overlijdensverzekering nemen het verlies niet weg, maar wel de financiële zorgen. Ook een tijdelijke of vereenvoudigde overlijdensverzekering of dekking van schenkingsrechten zijn mogelijk.
 Meer info over 
Simulatie : Simuleer uw woonkrediet op maat
JKP : Hypothecair krediet: wat is het jaarlijks kostenpercentage (JKP)?


Bel 050/62.62.62 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in :

Credit