🚗🚗🚗 Nu al kopzorgen voor een nieuwe (elektrisch) auto ... 🚗🚗🚗? Al aan private lease gedacht ? Safe Lease met autoverzekering via Baloise verzekeringen

Baloise Safe Private Lease

Safe Lease is kiezen voor gemoedsrust. U kunt zorgeloos de baan op met een splinternieuwe auto. Met Safe Lease least u als particulier een auto (' private lease ') . In de huurprijs zit meteen ook onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen (Baloise). Alles is gebundeld in 1 transparant contract. Dankzij die all-informule gaat u veilig en gerust de baan op.
Op zoek naar een nieuwe auto? En overweegt u daarvoor te lenen? Misschien is Safe Lease dan wel een interessant alternatief voor u. U hoeft geen investering meer te doen. Dat is slim, want uw spaargeld zit niet in uw auto. U betaalt enkel een soort huurgeld voor het gebruik van de auto. En dat is slim, want door de all-informule hebt u geen onverwachte kosten meer.

In samenwerking met  Baloise verzekeringen

Benieuwd naar het aanbod?
Neem een kijkje op www.safelease.be . Daar vindt u een overzicht van het aanbod. Kies voor een auto die aansluit bij uw wensen. Model, kleur, looptijd, aantal kilometers, … kunt u zelf kiezen. Hebt u nog vragen? Of bent u al overtuigd? Maak een afspraak en kom langs op kantoor. We lopen er samen door.


safe lease stap 1safe lease stap 2safe lease stap 3


Meer info : bel ons 050/62.62.22 of kom vrijblijvend langs : Zoutelaan 14, 8300 Knokke.- voobeeld onder voorbehoud van wijzigingen -