Private Lease - Safe Lease i.s.m. Baloise verzekeringen

private lease auto


Safe Lease is kiezen voor gemoedsrust. U kunt zorgeloos de baan op met een splinternieuwe auto. Met Safe Lease least u als particulier een auto (' private lease ') . In de huurprijs zit meteen ook onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen (Baloise). Alles is gebundeld in 1 transparant contract. Dankzij die all-informule gaat u veilig en gerust de baan op.
Op zoek naar een nieuwe auto? En overweegt u daarvoor te lenen? Misschien is Safe Lease dan wel een interessant alternatief voor u. U hoeft geen investering meer te doen. Dat is slim, want uw spaargeld zit niet in uw auto. U betaalt enkel een soort huurgeld voor het gebruik van de auto. En dat is slim, want door de all-informule hebt u geen onverwachte kosten meer.

In samenwerking met Baloise verzekeringen

Benieuwd naar het aanbod?
Neem een kijkje op www.safelease.be . Daar vindt u een overzicht van het aanbod. Kies voor een auto die aansluit bij uw wensen. Model, kleur, looptijd, aantal kilometers, … kunt u zelf kiezen. Uw auto niet gevonden in de lijst of wenst u graag andere opties? Dat kan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze topdeals want Safe Lease is namelijk niet merk gebonden. Bent u dus op zoek naar een ander merk of model, neem dan contact op. 
Hebt u nog vragen? Of bent u al overtuigd? Maak een afspraak en kom langs op kantoor. We lopen er samen door  

telefonisch : 050/62.62.22 of op kantoor : Zoutelaan 14, 8300 Knokke.

PrivateLease-Knokke
- voorbeeld onder voorbehoud van wijzingen  -

Private Lease - Safe Lease i.s.m. Baloise verzekeringen