Ploegstraat
24
8380
Zeebrugge
BE

Prijs op aanvraag

377m²

Grondoppervlakte

Meer info of bezoek

Het Seamen Centre is een welzijnsgebouw gelegen vlakbij het marktplein van Zeebrugge op een perceelsoppervlakte van 377m² (bebouwd 310m²). Dit pand werd destijds ingericht om zeelieden die aanmeren in de Zeebrugse haven even de mogelijkheid te bieden om eens een paar uur van boord te kunnen en in een andere omgeving wat ontspanning te hebben.
Het pand is bijzonder goed onderhouden, vlot toegankelijk met ruime parkeergelegenheid en biedt mooie opportuniteiten naar kleiner project dan wel een combinatie vrij beroep/wonen.

Kadastraal gekend als : WELZIJNSGEBOUW.
Volgens BPA Dorpskom : Openbare gebouwen en gebouwen van openbaar nut (kantoren, diensten, verzorging, onderwijs, cultuur, cultus, jeugdvoorz.), met inbegrip van een dienstwoning en beperkte ambachtelijke activiteiten en opslagruimte ten behoeve van deze openbare bestemmingen). Goedkeuring bestemmingswijziging nodig voor wijziging naar bvb woonst met kantoor.

Het verkoopproces verloopt via online bieding Covast. Dit impliceert dat er met een biedsysteem gewerkt wordt, en de vermelde prijs een startprijs is. Met plezier berzorgen we u alle info en voorwaarden op kantoor, e-mail of telefonisch 0474/329100.


Omvattende:

Kelderverdieping: voorraadkelder

Gelijkvloers: inkom, gelagzaal, industriële keuken, afwasplaats, speelzaal, voorraadkamer, stookplaats, telefooncel, toiletten voor dames en heren

1ste verdieping: overloop, vergaderzaal, opslagruimte

Benaderende oppervlaktes:

Perceelbreedte aan de straat: ca 13m
Perceeloppervlakte: 377m²
Breedte voorgevel: ca 13m
Bebouwde oppervlakte: ca 310m²

Lees meer
Referentie TK607
Gerenoveerd in 1996
Plaats Zeebrugge
Type Huis
Grondoppervlakte 377m²
Beschikbaar vanaf
KI € 2.369
Prijs Prijs op aanvraag
Stedenbouw
  1. Aanvullende stedenbouwkundige gegevens: Woongebied
  2. Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: Ja
  3. Verkavelingsvergunning: Nee
  4. Voorkooprecht: Nee