Rozendal
25
8000
Brugge
BE

€ 375.000

193m²

Terrain

308m²

Surface habitable

Contactez-nous

Dit karaktervol te renoveren pand is gelegen in het rustige Ezelstraatkwartier. De woning is een samentrekking van 2 woningen (25 en 27).
Het perceel is gunstig georiënteerd naar het zuidwesten. De voorgevel is noordoostelijk gericht.
Startprijs - info : 0474/32.91.00 (Jan-Baptist)

Buitenzicht: voorliggende openbare weg – achterliggend bouwproject Gulden Roos met toekomstig publiek park.
Er is een mogelijkheid tot het creëren van een uitweg over de achterliggende verkaveling via de tuin door middel van het plaatsen van een tuinpoortje.

Functies
Wonen als hoofdfunctie.
Eventueel gecombineerd met kantoorfunctie, vrije beroepen, mits ze verzoenbaar zijn met de woonfunctie van het gebied en de bepalingen in de gemeentelijke bouwverordening.
Gastenkamers bij de woning.
Mogelijkheid tot verticale opsplitsing in 2 woonentiteiten, na het verkrijgen van een OMV, mits wordt voldaan aan de parkeernorm.
Hotels, autonome logiesbedrijven en vakantiewoningen zijn uitgesloten, gelet op het gevoerde beleid van hotelstop en vakantiewoningenstop.

Bijzondere voorwaarden bij de verkoop
Behoudens schriftelijke toelating van de stad Brugge is het de kopende partij of haar rechtverkrijgenden niet toegelaten het goed te verkopen of af te staan of op enige wijze te vervreemden binnen de vijf (5) jaar.
De koper of zijn eventuele rechtsopvolgers dienen er zich toe te verbinden het pand te renoveren en een nieuwe bestemming te geven. Daartoe zal de koper of zijn rechtsopvolgers - binnen het eerste kalenderjaar na het verlijden van de authentieke akte - de nodige omgevingsvergunningen aanvragen. De renovatie moet volgens de nog in te dienen en goed te keuren plannen geheel voltooid én in gebruik zijn volgens zijn nieuwe bestemming binnen een termijn van vijf (5) jaar te rekenen met de datum van de verkregen omgevingsvergunning.
De bouwwerken worden geacht voltooid te zijn van zodra het gehele pand voor de geëigende bestemming, volgens de afgeleverde omgevingsvergunning, kan worden gebruikt. In dat geval kan het goed eventueel vroegtijdig worden vervreemd.
Dit renovatieproject is zeker uw aandacht waard!

Indeling woning
Zie plannen.

Ligging van het pand
In het hartje van de Brugse binnenstad en situeert zich tussen de Ezelstraat, de Oude Zak en de Beenhouwersstraat, met het mooie Professor Dr. J. Sebrechtspark en toekomstig nieuw publiek park.
Op wandelafstand van de Markt, de Bibliotheek, diverse basis- en middelbare scholen, winkels, dokter, apotheek, slager, warme bakker.
Op 200 m van de ring rond Brugge R30, met van daaruit een vlotte verbinding naar de A11 Brugge-Knokke-Heist en de E40 Oostende Brussel.
Op 2 km van het treinstation Brugge centraal.
Nabij routes van busmaatschappij De Lijn, met opstapplaatsen in de buurt (lijn nrs. 3, 4, 13, 31, 33, 35, 41, 42, 43, 48 en 92).
Over de straat Rozendal
De oorsprong van de naam is een plaatsnaam Ruckendale, vermeld in 1351. Eerder dan om een straat ging het om een plaats, zoals men ziet in:

1480: Ruckendale, een plekke die licht in den Houden Zac;
1486: In den Houden Zac, in een plecke die daer licht ende heet Ruckendale.
Toen die naam, waarvan de betekenis trouwens onbekend blijft, verloren ging, maakte de volksmond er Rosendale van. Zo wordt geschreven in

1555: een huus, staende in Roosendale of Ruckendale.
Rozendal loopt van de Oude Zak naar de Gieterijstraat.

Kadastrale gegevens
Brugge, 4e afdeling, sectie D, 0080 G P0000
Bouwjaar: voor 1850
Oppervlakte grond: 193 m²
Perceel straatbreedte: +10 m
Perceel diepte: +20 m
Nuttige oppervlakte: 308 m²
Kadastraal inkomen: € 798

Het pand is vrij van gebruik en beschikbaar bij het verlijden van de authentieke akte.
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.
EPC20210413-000240113-RES-1 - F - 761 lWh/m²

Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Unesco werelderfgoed: Ja
Inventaris archeologische zone: Ja
Effectief overstromingsgevoelig: Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig: Nee
Afgebakend overstromingsgebied: Nee
Afgebakende oeverzone: Nee
Risicozone voor overstromingen: NeeStartprijs
€ 375.000

Watertoets: Perceelscore of P-score : D / Gebouwenscore of G-score : D (D: middelgrote
kans op overstromingen)

Het verkoopproces verloopt via online bieding Covast. Dit impliceert dat er met een biedsysteem gewerkt wordt, en de vermelde prijs een startprijs is. Met plezier berzorgen we u alle info en voorwaarden op kantoor, e-mail of telefonisch 0474/329100 (Jan-Baptist).

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

En savoir plus
Référence TK696
Ville Brugge
Type Maison
Terrain 193m²
Surface habitable 308m²
Libre le Bij akte
RC € 798
Prix € 375.000
CPE 761.00 kWh/m² (UC EPC20210413-000240113-RES-1 - F)
Détails des planifications urbaines
  1. Destination: Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde
  2. Permis de lotissement: Non
  3. Décision de la cour: Non