Insurance

 


brandverzekering woning Knokke-Heist  verzekering bedrijf onderneming kantoor Knokke-Heist  autoverzekering Knokke-Heist  verzekering arbeidsongeschiktheid gewaarborgd inkomen Knokke-Heist

Voor uw bedrijfsverzekering komen we in functie van uw agenda langs ter plaatse om een offerte op maat uit te werken voor gewaarborgd inkomen, brandverzekeringen, voertuigen, pensioensparen (VAPZ/IPT), ...

Een persoonlijk gesprek is steeds mogelijk en opvolging kan indien gewenst via een online klantenportaal.

Klik hier indien u een online simulatie van een verzekering wenst op te maken, voor meer uitleg kunt u ons uiteraard bellen : 050/62.62.62.

 

Tip : Merk op dat als u verschillende verzekeringsovereenkomsten gaat vergelijken, u niet enkel de geraamde kosten en lasten van de overeenkomsten met elkaar mag vergelijken, maar ook andere elementen in aanmerking moet nemen, zoals de reikwijdte van de waarborgen, het bedrag van eventuele franchises of de uitsluitingsclausules.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar met jarenlang kennis, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd met tal van verzekeringsmaatschappijen.
Voor verzekeringen BOAR (Brand Ongevallen en Allerlei Risico's = verzekeringen niet-leven) werken wij onafhankelijk samen met  :
onafhankelijk verzekeringsmakelaar onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Online klantenportaal (MyBroker) : 


 

How to : PDF digitaal handtekenen met eID via Acrobat Reader


 

Insurance