Insurance

met een persoonlijk gesprek


verzekeringen particulieren

woningverzekering, huurdersaansprakelijkheidsverzekering, familiale verzekering, autoverzekering, hospitalisatieverzekering, inkomensverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekeringen, fietsverzekeringen, bootverzekering, ...

zelfstandigen en ondernemingen 

brandverzekering, huurdersaansprakelijkheidsverzekering, B.A. uitbating, BA na levering, beroepsaansprakelijkheisverzekering, bedrijfswagenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering - verzekering gewaarborgd inkomen, rechstbijstand op maat, objectieve aansprakelijkheid, verzekering machines en computers, ...Een persoonlijk gesprek staat bij ons op de eerste plaats. En ons werkgebied is Knokke-Heist - Brugge - Maldegem, door de vlotte verbinding met E34 en A11.
Opvolging kan dus via een persoonlijk gesprek of indien gewenst via een online klantenportaal.

 

Tip : Merk op dat als u verschillende verzekeringsovereenkomsten gaat vergelijken, u niet enkel de geraamde kosten en lasten van de overeenkomsten met elkaar mag vergelijken, maar ook andere elementen in aanmerking moet nemen, zoals de reikwijdte van de waarborgen, het bedrag van eventuele franchises of de uitsluitingsclausules.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar met jarenlang kennis, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd met tal van verzekeringsmaatschappijen.
Voor verzekeringen BOAR (Brand Ongevallen en Allerlei Risico's = verzekeringen niet-leven) werken wij onafhankelijk samen met verzekeringsmaatschappijen :
onafhankelijk verzekeringsmakelaar onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Of klik hier voor een online offerte van een verzekering

Online klantenportaal (MyBroker) : 

 

 


 

Insurance