Reisverzekering

Graag kiezen we volgens jouw behoeften de gepaste verzekering, aarzel niet om ons te contacteren of even op kantoor langs te komen.

Ben je zeker welke (tijdelijke) reisbijstand je wil, en is dit een Europ Assistance?

Sluit hier online jouw reisverzekering of annulatieverzekering van Europ Assistance af :


reisverzekering Europe Assistance

 

De verzekeringen tijdens de vakantie

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland? We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen. U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.
Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

Ontdek de jaarlijkse reisbijstand :  Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen … ). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo. 
Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

Ontdek de tijdelijke reisbijstand : Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een tijdelijke reisannulatieverzekering. Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.
Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken? Bestel uw annulatieverzekering online
Hulp bij uw reisverzekering, contacteer ons :
 

Reisverzekering