Leasing : ook iets voor jouw auto ?

​Leasing : ook iets voor jou? De leasing van een auto zit helemaal in de lift. Met deze formule op basis van een vast, regelmatig bedrag zijn er geen verrassingen en gaat en staat je waar je wil. Alle diensten die nodig zijn voor een comfortabel gebruik van uw voertuig zijn inbegrepen ... Bovendien stellen wij een uitstekende verzekering voor op maat van jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten? Klik dan hier.
 


 

Waarom een beroep doen op Go4Lease ?​​​​

 

leasing auto Knokke-Heist

Waarom leasen 

Door de vele veranderingen op de automarkt vinden heel wat mensen het vandaag niet meer belangrijk om een eigen wagen te bezitten. De leasingmarkt groeit zo razendsnel.​​
Wil je een betrouwbare auto die is uitgerust met de laatste snufjes en milieuvriendelijk is? Of wil je een elektrische wagen uitproberen?
Wil je een vast budget uitgeven aan hun voertuig en een beroep doen op extra diensten zonder bijkomende kosten?
Wil je ze een handige, flexibele formule, zowel tijdens het gebruik van het voertuig als wanneer je de auto verkoopt ?
 

Go4Lease

Leasingspecialist Arval en AG Insurance hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe benadering van autoleasing te creëren onder de naam Go4Lease:
een formule voor autoleasing,
aangeboden aan particulieren en professionals/bedrijven,
in volledige transparantie.Go4Lease biedt twee kwaliteitsdiensten aan:leasing: operationeel huurproduct beheerd door Arval, dat de huur van het voertuig en de bijhorende diensten voor het gebruik ervan omvat (belastingen, onderhoud enz.);
verzekering: keuze uit de AG-dekkingen, geselecteerd op basis van onsadvies, die precies beantwoorden aan de behoeften van onze klanten (BA, Multirisk, materiële schade, bijstand).


* *Prijzen, voor het leasinggedeelte, zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en in de catalogusprijzen van het voertuig en opties, en van wijzigingen in configuratie en/of uitrusting. Deze prijzen zijn bovendien enkel geldig indien de leasingnemer de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance NV onderschrijft. Zodra u al deze verzekeringen niet (meer) bij AG Insurance NV afsluit, vervalt het financieel voordeel en wordt er samen met de maandelijkse huur een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €18,15 (incl. BTW) aangerekend.
De maandelijkse geafficheerde huurprijs (incl. btw) hangt af van de overeengekomen huurperiode en het jaarlijks aantal afgelegde kilometers. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud en herstellingen, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, de belasting op inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijving, interesten en btw. Niet inbegrepen in de maandelijkse huur: energie, verkeersboetes, winterbanden, de autoverzekeringen (verplicht of optioneel), pechverhelping en vervangend voertuig. Elke huurder is verplicht, in het kader van het Lease Contract, minimaal een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (wettelijk verplicht) en een volledige omnium (Multirisk en Stoffelijke Schade) af te sluiten. Aan het einde van het leasecontract gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij vroegtijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. De levertijd van het voertuig hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en de gekozen configuratie.
Voor het verzekeringsgedeelte zijn de prijzen indicatief en gebaseerd op de onderschrijving van de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance SA. Zij omvatten belastingen, bijdragen en kosten (met uitzondering van eventuele splitsingskosten).
Het berekende tarief is gebaseerd op, onder andere, de situatie van een persoon ouder dan 40 jaar, een bonus-malus van -2, geen ongevallen in fout in de laatste 5 jaar, een gemiddeld aantal afgelegde kilometers van 10.000 km en de cataloguswaarde van het voertuig (opties inbegrepen).
Dit Website (Dit publicitair document) is geen offerte. Foto’s zijn louter ter illustratie en kunnen afwijken van het ter beschikking gestelde voertuig. De vermelde opties primeren op de getoonde foto’s.
Tarieven alleen geldig van 01.01.2023 tot en met 30.06.2023

 

Leasing : ook iets voor jouw auto ?