#BacktoReality: handige tips voor een gezonde routine

Een goede heropstart na je vakantie

Het einde van de vakantieperiode is aangebroken. Voor velen onder ons breekt er een nieuwe periode aan: terug aan het werk of het begin van een nieuw schooljaar. Heropstarten en terug een goede routine vinden kan soms moeilijk zijn. Met #backtoreality helpen we je op weg om tijdens deze stressvolle periode je gezondheid niet uit het oog te verliezen. 

Bewegen - Een korte ochtend work-out  

Dinsdag werd het startschot van deze reeks gegeven met een korte, pittige work-out die perfect past in een druk ochtendschema. Met een work-out van 20 minuten krijgt je energiepeil een boost, de ideale start van een productieve dag. Wil jij je dag vol adrenaline starten? Ontdek hier de oefeningen.  
Voeding - Ideetjes voor een gezonde lunchbox

Bij een gezonde routine hoort gezonde voeding. Op donderdag deelden we 3 ideetjes voor een gezonde lunchbox met jullie. Eenvoudige, lekkere maaltijden rijk aan eiwitten en gezonde vetten waarvan ook kinderen kunnen smullen. Ontdek ook waarom jij zou moeten kiezen voor een gezonde lunch! Alles daarover lees je hier. 
Mentaal welzijn – Een evenwichtige work-life-balance 

Naast bewegen en gezonde voeding, is een goede work-life-balance van immens belang om een gezonde routine te creëren. Maar wat is dat juist? En hoe zorg je ervoor dat de balans in evenwicht geraakt? Dat ontdek je hier.