INSURANCE | Binnenkort op skireis ? Vergeet de (tijdelijke) reisverzekering niet...

De (tijdelijke) reisverzekering tijdens de skivakantie


Kijkt u al uit naar uw skivakantie ? Inpakken en wegwezen !
Maar niet zonder een goeie bijstandsverzekering. 

Want wat als er iets misgaat ? Een ongelukkige val, pech onderweg, ... Wie bel je ?

In dergelijke gevallen kunt u maar beter een goeie bijstand hebben. Europ Assistance is al meer dan 40 jaar dé referentie op dit vlak en gaat prat op de uitstekende kwaliteit van de dienstverlening op alle niveaus.

De bijstand "SNOW" dekt u voor alle specifieke risico's die eigen zijn aan skivakanties. Bovendien kan deze medische bijstand worden uitgebreid met een reisannuleringsverzekering of met een extra verzekering voor diefstal of verlies van uw bagage.

Er is al een bijstand "SNOW" vanaf 29€. Aarzel dus niet en onderschrijf nu de allesomvattende sneeuwformule van Europ Assistance.Ontdek de tijdelijke reisbijstand : Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een tijdelijke reisannulatieverzekering. Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.
Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

Ontdek de jaarlijkse reisbijstand :  Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen … ). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo. 
Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online


Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken? Bestel uw annulatieverzekering online


Of contacteer ons: 050/62.62.22