Westkapelse Steenweg
27
8380
Brugge
BE

€ 310.000

153m²

Terrain

Contactez-nous

Centrum Dudzele biedt tal van troeven voor ondernemers. Een kapsalon is een must in elk dorp. Dit bijzonder goed draaiend kapsalon is een ideale kans voor een zelfstandige kapper die zijn eigen salon wenst uit te bouwen.
Kapsalon is voorzien van alle comfort en voldoet zo aan de verwachtingen van zijn cliënteel.

Achteraan is een reeds afgewerkte ruimte voorzien van oa keuken, eettafel. Via een te steken trap komen we op de bovenliggende ruimtes dewelke nog volledig dienen gerenoveerd te worden. Het potentieel is er echter om een volwaardige woonst hier te maken.
De achterliggende garage is een bijkomende troef! Er is echter ook voldoende parkeergelegenheid voorzien voor de beide handelsruimtes.
Een deel van het verkochte goed is nu verhuurd aan een schoonheidssalon doch kan makkelijk terug geïntegreerd worden in de totaliteit om extra woonruimte te creëren.

Het gerenoveerde handelshuis is nu reeds voorzien van hoogrendementsglas, centrale verwarmingsketel op gas, airco, zonnepanelen.

Prijs is inclusief handelsfonds en aanwezige materialen van het kapsalon (inrichting schoonheidssalon niet inbegrepen, deze horen toe aan de huurder)

Bezoek? 0478/34.19.20 of inlichtingen virginie@vanackerknokke.be


En savoir plus
Référence TK773
Année de construction 1996
Ville Brugge
Type Commerce
Terrain 153m²
Libre le Bij akte
RC € 711
Prix € 310.000