Knokkebaan
36
9910
Knesselare
BE

€ 215.000

3

790m²

Grondoppervlakte

253m²

Bewoonbare oppervlakte

Meer info of bezoek

Te renoveren woning die zowel mogelijkheden biedt als beleggingspand en ook als ééngezinswoning. Vrij bij akte. Oppervlakte : 790 m².

Deze open bebouwing omvat:

Gelijkvloers: centrale gang, zitruimte, leefruimte, keuken, overdekte koer;
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, berging, badkamer;
Zolder: 1 ruimte;
Kelder;
Stalling.

Pluspunten:

- goede bereikbaarheid;
- zuid-gerichte oriëntatie tuin;
- ruim perceel;
- gedeeltelijk vernieuwd schrijnwerk, voorzien van dubbel glas;
- vernieuwd dak (met isolatie).

Het verkoopproces verloopt via online bieding Covast. Dit impliceert dat er met een biedsysteem gewerkt wordt, en de vermelde prijs een startprijs is. Biedingsfase tot 29 september 2022 (15u00).


Gewestplan 2.22_1_1 - Eeklo Aalter (dd 24/03/1978) Wegens de schaal van het gewestplan is de bestemming voor interpretatie vatbaar: - woongebieden met landelijk karakter - agrarische gebieden - Gemeentelijk RUP 2.14_8_1 - Knesselare Centrum: Zone waar geen meergezinswoningen zijn toegestaan.


Beschrijving

De vorm van de eigendom wordt weergegeven op het metingsplan in bijlage. De eigendom paalt met 31,87m aan de Knokkebaan (N44). De zijdelingse perceelgrenzen staan licht schuin op de rooilijn en worden gevormd door de bestaande afsluitingen. De achterste perceelgrens wordt bepaald door het midden van de bestaande ingebuisde gracht.

De bestaande woning is ingeplant op ongeveer 8m van de rooilijn. De stalling bevindt zich achter de woning. Tussen beide is er een overdekte koer.
De toegang vanaf de straat en bijhorende oprit naar de woning bevinden zich aan de noordzijde van het perceel.
De tuin bevindt zich aan de zuidzijde en is aldus zeer goed van oriëntatie.


De open bebouwing omvat een gelijkvloers, een verdieping en een zolderverdieping.
Het gelijkvloers is opgebouwd uit een centrale gang, een zitruimte, een leefruimte, een keuken en een overdekte koer. Er is ook nog een kelder.
De verdieping bestaat uit een overloop, drie slaapkamers, een berging en een badkamer. De zolder is één ruimte.
De stalling is onderverdeeld in kleinere ruimtes.


Wanneer we de woning aan de voorzijde betreden stappen we de centrale gang in, die doorloopt tot aan de achtergevel, met toegang naar de overdekte koer. Deze gang is afgewerkt met een tegelvloer, de wanden zijn afgewerkt met houten platen.

Op het einde van de gang bevindt zich de trap naar de verdieping.


Aan de linkerzijde vinden we de leefruimte, die zich uitstrekt over de volledige diepte van de woning. De vloer is afgewerkt met vast tapijt. Er is een gemetste sierschouw met een haardcassette, alsook is er een radiator voor de verwarming.
Aan de rechterzijde van de centrale gang, vinden we de eetruimte aan de straatkant. De vloer is een tegelvloer, het plafond is afgewerkt met houten planchetten. Ook hier is er een radiator voor


verwarming en een gaskachel. Op een van de (buiten)muren is er mogelijks een vochtprobleem (afbrokkelen bepleistering).

Achter de eetruimte bevindt zich de eenvoudige en verouderde keuken. De vloer is een tegelvloer, het plafond bestaat uit pvc planchetten. Er is een deur naar de overdekte koer alsook naar de kelder. De kelder bevindt zich onder de keuken en is te bereiken via een vaste houten.
In de kelder vinden we de warmwaterboiler. De vloer van de kelder is een tegelvoer, de wanden zijn gecementeerd, er is een klein raam voor verlichting en verluchting.

Vanuit de gang stappen we houten trap op naar de gang op de verdieping. De gang is afgewerkt met linoleum, net zoals de drie slaapkamers en de berging. De slaapkamers zijn alle uitgerust met een individuele gaskachel. De badkamer is afgewerkt met een toilet, een lavabo, een douchecabine, een ligbad en een lavabo. De vloer bestaat uit houten platen met deels vast tapijt, de muren zijn volledig afgewerkt met faience. Ook hier is er een individuele gaskachel.

Vanop de gang is er toegang via een vaste houten trap naar de zolderverdieping, die is afgesloten met een houten luik. De zolder is een grate bruikbare ruimte, voorzien van ramen. Het dak is vernieuwd en ge'fsoleerd, de vloer bestaat uit houten platen.

Alie binnendeuren zijn houten schilderdeuren en zijn voorzien van ventilatieroosters.
Alie vensters op de verdieping, uitkijkend op de overdekte koer, het venster in de berging op de verdieping, de vensters in de leefruimte uitkijkend op de oprit alsook het venster in de keuken uitkijkend op de tuin, zijn uitgevoerd met glasdallen.

Het buitenschrijnwerk is deels in hout en deels in PVC (vernieuwd) met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
De buitenmuren van de woning bestaan uit geschilderd metselwerk. Het dak is een vernieuwd zadeldak afgewerkt met pannen.

De stalling bestaat uit geschilderd metselwerk met een zadeldak afgewerkt met pannen. Er is toegang naar de stalling vanop de overdekte koer. Deze stalling bestaat uit verschillende kleinere kamers en is in matige staat. In een van de kamers bevindt zich een toilet, in een van de andere kamers is er een waterpomp en een lavabo. De vloer is een betonvloer, het plafond bestaat uit houten roostering / houten platen.De overdekte koer is aan de tuinzijde afgesloten met een houten wand (deur / venster), de vloer is afgewerkt met tegels, het dak bestaat uit golfplaten dak (deels doorzichtig).


Als comfort is er: elektriciteit; gas; badkamer; eenvoudige en verouderde keuken; verwarming op gas; overdekte koer; kelder; riolering; tuin.

Oppervlakte eigendom: 789,69m2 (meting) Gevelbreedte woning: 10,30m
Bebouwde oppervlakte : ±135m2 Bewoonbare oppervlakte: ±253m2
Kadastraal inkomen : 540 euro (niet-geïndexeerd) Bouwjaar: ±1953Lees meer
Referentie TK629
Bouwjaar 1953
Plaats Knesselare
Type Huis
Grondoppervlakte 790m²
Bewoonbare oppervlakte 253m²
Aantal slaapkamers 3
Beschikbaar vanaf Bij akte
KI € 540
Prijs € 215.000
EPC 480.00 kWh/m² (UC 20220611-0002620902-RES-1)
Stedenbouw
  1. Aanvullende stedenbouwkundige gegevens: Woongebied met landelijk karakter
  2. Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: Ja
  3. Verkavelingsvergunning: Nee
  4. Rechterlijke beslissing: Nee
  5. Voorkooprecht: Nee